Strona: 25 marca 2024 r. Publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr. inż. Artura WOJTYCZKI / Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa

Dane kontaktowe

Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa
Politechnika Rzeszowska
Al. Powstańców Warszawy 8
35-959 Rzeszów

 

25 marca 2024 r. Publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr. inż. Artura WOJTYCZKI

2024-03-06

Dziekan Wydziału Budowy Maszyn i Lotnictwa i Rada Dyscypliny Inżynieria materiałowa Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza uprzejmie informują, że w dniu 25 marca 2024 r. (poniedziałek) o godz. 12:00   odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej w dyscyplinie inżynieria materiałowa

mgr. inż. Artura WOJTYCZKI

na temat:

Opracowanie technologii wysokociśnieniowego hartowania gazowego satelitarnych kół zębatych przekładni lotniczej silnika FDGS, wykonanych ze stali Pyrowear 53 i pracujących w warunkach długotrwałych i cyklicznie zmiennych obciążeń eksploatacyjnych

 streszczenie PL EN 

Promotor: dr hab. inż. Marcin DRAJEWICZ, prof. PRz   Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza

Promotor pomocniczy: dr inż. Kamil DYCHTOŃ Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza

 

Recenzenci: 

dr hab. inż. Magdalena JABŁOŃSKA, prof. uczelni Politechnika Śląska recenzja

dr hab. inż. Robert SOBIECKI, prof. uczelni Politechnika Warszawska recenzja

dr hab. inż. Krzysztof ŻABA, prof. uczelni  Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie recenzja

 

Publiczna obrona rozprawy doktorskiej odbędzie się w trybie stacjonarnym w dniu 25 marca 2024 r. (poniedziałek) o godz. 12:00 w Rzeszowie przy al. Powstańców Warszawy 8, budynek L.28 sala 125.

Z pracą doktorską i opiniami recenzentów można zapoznać się w Bibliotece Głównej Politechniki Rzeszowskiej w Rzeszowie, al. Powstańców Warszawy 12, bud. V.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję