Studia niestacjonarne

Kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji

studia I stopnia – inżynierskie
1 MP ZI xls.png   pdf.png (aktualizacja 4.03.2020, godz. 10:30, wersja 4)
2 MP ZI xls.png   pdf.png (aktualizacja 9.03.2020, godz. 14:30, wersja 5)
3 MP ZI xls.png   pdf.png (aktualizacja 9.03.2020, godz. 14:30, wersja 8)
4 MP ZI xls.png   pdf.png (MP/G: aktualizacja 9.03.2020, godz. 14:35, wersja 3)
(MP/E: aktualizacja 9.03.2020, godz. 14:35, wersja 2)
MP ZI Stalowa Wola

pdf.png

studia II stopnia – magisterskie  
1 MP ZU xls.png   pdf.png (aktualizacja 9.03.2020, godz. 14:30, wersja 6)
2 MP ZU xls.png   pdf.png (aktualizacja 26.02.2020, godz. 14:30, wersja 1)

osoba odpowiedzialna:  dr inż. Łukasz Paśko,  lpasko@prz.edu.pl

Kierunek Mechanika i Budowa Maszyn

 
studia I stopnia – inżynierskie
1 MM ZI pdf.png
2 MM ZI pdf.png
3 MM ZI pdf.png
4 MM ZI pdf.png

MM ZI Stalowa Wola

pdf.png

studia II stopnia – magisterskie  
1 MM ZU pdf.png
2 MM ZU pdf.png

osoba odpowiedzialna:  mgr inż. Paweł Kubik,  p.kubik@prz.edu.pl

Drop here!

Kierunek Transport

studia I stopnia – inżynierskie
1 MT ZI pdf.png

brak

2 MT ZI pdf.png

brak

3 MT ZI pdf.png

brak

4 MT ZI xls.png   pdf.png

brak

osoba odpowiedzialna:

 

Kierunek Mechatronika

studia I stopnia – inżynierskie
1 ME ZI xls.png   pdf.png

brak

2 ME ZI xls.png   pdf.png

brak

3 ME ZI xls.png   pdf.png

brak

4 ME ZI xls.png   pdf.png

(aktualizacja 26.02.2020, godz. 14:30, wersja 1)


osoba odpowiedzialna:  dr inż. Łukasz Paśko,  lpasko@prz.edu.pl

 

Kierunek Lotnictwo i Kosmonautyka

studia I stopnia – inżynierskie  
1 ML ZI xls.png   pdf.png brak
2 ML ZI xls.png   pdf.png brak

osoba odpowiedzialna: 

Dane kontaktowe

Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa
Politechnika Rzeszowska
Al. Powstańców Warszawy 8
35-959 Rzeszów

Tel: (17) 865 17 55

Fax: (17) 854 31 16

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję