Strona: Studia niestacjonarne / Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa

Dane kontaktowe

Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa
Politechnika Rzeszowska
Al. Powstańców Warszawy 8
35-959 Rzeszów

Tel: (17) 865 17 55

Fax: (17) 854 31 16

Studia niestacjonarne

Egzamin dyplomowy

Ostatni termin egzaminu dyplomowego dla studentów niestacjonarnych został wyznaczony na 22.09.2022 r. (czwartek) godzina 8.30 sala L34.

Informuję, że konieczne jest przybycie na egzamin co najmniej 15 min . wcześniej!

W dniach

01-19.08.2022

dziekanat będzie  zamknięty.

PLANOWANE TERMINY OBRON 

06.09.2022- Mechanika i budowa maszyn oraz Zarządzanie i inżynieria produkcji

Zarządzanie i inżynieria produkcji

27.09.2022

29.09.2022 

Obrony będą się odbywać w sali L-341.

Uwaga:

Terminy mogą ulec zmianie.

Obrony mogą również odbywać się w innych terminach, po wcześniejszym uzgodnieniu w dziekanacie.

ODSETKI

Proszę o sprawdzenie aktualnego stanu płatności w systemie USOS-web 
w związku z dokonaniem po terminie płatności za czesne bądź za dług dopuszczalny.

System USOS nalicza odsetki najpóźniej w drugim dniu roboczym po dniu zaksięgowania zaległej wpłaty na indywidualnym koncie studenta.
W związku z powyższym należy sprawdzić wysokość odsetek i dokonać przelewu.

Warunkiem dopuszczenia do obrony będzie uregulowanie wszystkich transakcji nieopłaconych!

Dyżur w dziekanacie odbywa się w dniach:

Wtorek - Czwartek w godz. 1000  - 1300

KONTAKT DO DZIEKANATU

mgr inż. Anna Leśniak

Nr tel. 17 865 1441

E-mail: a.lesniak1@prz.edu.pl

Studia I-go stopnia: MECHANIKA I BUDOWA MASZYN,

Studia II-go stopnia: MECHANIKA I BUDOWA MASZYN

 

mgr inż. Zuzanna Ziemianin

Nr tel. 17 743 2442

E-mail: zziemianin@prz.edu.pl

Studia I-go stopnia:  ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI

Studia II-go stopnia: ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję