Dane kontaktowe

Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa
Politechnika Rzeszowska
Al. Powstańców Warszawy 8
35-959 Rzeszów

Tel: (17) 865 17 55

Fax: (17) 854 31 16

Studia niestacjonarne

Wg Zarządzenia  nr 39/2020 Rektora Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza

  • od 02.02.2021 r. do 15.02.2021 r. – trwa zimowa sesja egzaminacyjna zasadnicza
  •  od 16.02.2021 r. do 22.02.2021 r. – trwa zimowa sesja egzaminacyjna poprawkowa
  •  od 23.02.2021 r. do 26.02.2021 r. – trwa przerwa międzysemestralna.

 Student ma obowiązek zweryfikować oceny w systemie USOSweb !

 Termin składania podań w przypadku długu dopuszczalnego bądź powtarzania zajęć/semestru:

 do 23.02.2021 r. godz.13.00

 Należy złożyć stosowne podanie w formie papierowej lub w formie e-mailowej (podpisany skan podania) z poczty studenckiej.

Druk dostępny pod adresem: http://wbmil.w.prz.edu.pl/dla-studentow/dokumenty-do-pobrania.

Niezłożenie w/w dokumentów w podanych terminach spowoduje wszczęcie postępowania w sprawie  skreślenia z listy studentów !

ODSETKI

Proszę o sprawdzenie aktualnego stanu płatności w systemie USOS-web 
w związku z dokonaniem po terminie płatności za czesne bądź za dług dopuszczalny.

System USOS nalicza odsetki najpóźniej w drugim dniu roboczym po dniu zaksięgowania zaległej wpłaty na indywidualnym koncie studenta.
W związku z powyższym należy sprawdzić wysokość odsetek i dokonać przelewu.

Warunkiem dopuszczenia do obrony będzie uregulowanie wszystkich transakcji nieopłaconych!

Dyżur w dziekanacie odbywa się w dniach:

Wtorek - Czwartek w godz. 1000  - 1300

KONTAKT DO DZIEKANATU

mgr inż. Angelika Gorczyca

Nr tel. 17 865 1441

E-mail: agorczyca@prz.edu.pl

Studia I-go stopnia: MECHANIKA I BUDOWA MASZYN,

Studia II-go stopnia: MECHANIKA I BUDOWA MASZYN

 

mgr inż. Zuzanna Ziemianin

Nr tel. 17 743 2442

E-mail: zziemianin@prz.edu.pl

Studia I-go stopnia:  ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI

Studia II-go stopnia: ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję