Strona: 13.10.2021 r. Publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Tadeusza Kubaszka / Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa

Dane kontaktowe

Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa
Politechnika Rzeszowska
Al. Powstańców Warszawy 8
35-959 Rzeszów

 

13.10.2021 r. Publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Tadeusza Kubaszka

2021-09-29
, red.  Ryszard Perłowski

Dziekan Wydziału Budowy Maszyn i Lotnictwa Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza uprzejmie informuje, że w dniu 13 października 2021 r. (środa) o godz. 1100 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej w dyscyplinie inżynieria materiałowa

 

mgr inż. Tadeusza KUBASZKA

na temat:

„Porowatość i wydajność osadzania – kryteria doboru warunków procesu natryskiwania cieplnego warstwy ceramicznej ZrO2 x n Y2O3 powłokowej bariery cieplnej elementów części gorącej silników lotniczych”

streszczenie PL EN

Promotor:

prof. dr hab. inż. Jan SIENIAWSKI

Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza

 

Promotor pomocniczy:

dr inż. Marek PORĘBA

Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza

 

Recenzenci:

prof. dr hab. inż. Jerzy SMOLIK – recenzja

Sieć Badawcza Łukasiewicz Instytut Technologii Eksploatacji w Radomiu

dr hab. inż. Cezary SENDEROWSKI – recenzja

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

 

Publiczna obrona rozprawy doktorskiej odbędzie się w trybie stacjonarnym z uwzględnieniem obowiązujących przepisów dotyczących przeciwdziałaniu rozprzestrzeniania się wirusa SARS-Co V-2 w Rzeszowie przy al. Powstańców Warszawy 12, budynek V - Regionalne Centrum Dydaktyczno-Konferencyjne i Biblioteczno-Administracyjne PRz, sala V-1

 

Z pracą doktorską i opiniami recenzentów można zapoznać się w Bibliotece Głównej Politechniki Rzeszowskiej w Rzeszowie, al. Powstańców Warszawy 12, bud. V.

Powrót do archiwum aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję